Om

Touch Up! startades av Sofie Krigholm 2016.


Jag har vuxit upp med hundar och hunduppfödning. Genom åren har jag och mina hundar sysslat med bland annat lydnad, agility, viltspår och lure coursing. Framförallt har det dock handlat om hundutställning - med väldigt många olika raser. En av de största framgångarna var Best In Show på Europavinnarutställningen i Österrike 2005 med vår egenuppfödda faraohund. Sedan 2011 är jag auktoriserad exteriördomare. Jag är gift med Magnus som är jägare så förutom mina "utställningshundar" har vi också några jakthundar hemma som alla har sina olika viltspecialiteter.


Jag har tidigare bland annat jobbat som skadereglerare på hund- och kattförsäkringsbolag (över 8 år) och som försäkringsombud. Mest har jag jobbat med hundfoder, större delen som uppfödaransvarig och näringsrådgivare.


Touch Up! kommer ha utställningsträning i grupp men vill du ha privatlektioner ensam eller med en kompis går det också bra. Hör av dig till mig för att boka tid.


Vi arbetar för att hundarna alltid ska ha roligt under träning och vilja prestera sitt bästa. Med glädje kommer man långt!


Företaget har F-skatt.Sofie 1985 med faraohundarna Frida och Emma som var födda i barndomshemmet i Vallentuna.

Sofie med Vega i Best In Show-finalen på Europavinnarutställning 2005 i Tulln, Österrike, som vi senare vann!